Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën

Informatie consulten

Wat doet een natuurgeneeskundig therapeut en wat kan ik voor u betekenen? Hoe werk ik?
Ik ga er vanuit dat het lichaam een geheel is van energiesystemen. Lichaam en geest kunnen elkaar wederzijds beïnvloeden. Met andere woorden: je voelt je lichamelijk of emotioneel niet in orde. Dit kan betekenen dat er op een ander vlak dan het fysieke, namelijk het mentale of emotionele of in het onderbewuste, iets uit balans is. Door te proberen te achterhalen wat er op onderbewust niveau aan de hand is, probeer ik mijn cliënt te helpen.

De soort klachten die ik behandel zijn er teveel om op te noemen. Het kan een fysieke klacht zijn of een ongewenst gevoel, maar ook ongewenst gedrag is te behandelen. Het belangrijkste is dat de energie weer gaat stromen. Daarvoor maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden die gebaseerd zijn op de diverse studies die ik op het vlak van de natuurgeneeskunde heb gevolgd. Denk daarbij aan NEI, NLP, bloesemremedies en celzouttherapie.


Wat kan ik als intuïtief coach voor u betekenen?
Als coach kan ik u helpen met veranderingen om te gaan of om veranderingen in gang te zetten. Er is een relatie tussen wat je denkt, voelt en doet. Het gaat om de bewustwording ervan. Wat zijn de dieperliggende oorzaken en hoe kan je die transformeren om weer rust en evenwicht te creëren?


Aangesloten bij beroepsvereniging BATC
Ook niet geheel onbelangrijk: ik ben lid van de beroepsvereniging BATC. Dit betekent dat u een groot gedeelte van de kosten van een behandeling waarschijnlijk vergoed krijgt door uw verzekeringsmaatschappij. Het feit dat ik aangesloten ben bij de BATC betekent dat ik werk op basis van 5 natuurgerichte principes.

De 5 natuurgerichte principes
Principe 1: Energie is de fundamentele basis van leven: de basis van leven. Zonder energie is er geen mogelijkheid tot herstel.
Principe 2: Prikkeloverdracht: Het herstel van het interne, mentale en fysieke communicatiesysteem. Zonder geleiding stagneren vele functies. Principe 3: Drainage: Het verminderen van toxische belastingen zowel in geestelijke en stoffelijke vorm.
Principe 4: Voeding: Goede voeding is essentieel om evenwicht te krijgen tussen prestatie en welzijn.
Principe 5: Psyche: Door onwetendheid is de mens nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig tot verandering te brengen.
                  De therapeut is in staat de client bewust te maken van de feitelijke oorzaak van het ziek zijn.

Belangrijk om te weten is dat de behandeling toegepast kan worden naast een behandeling in de reguliere gezondheidszorg, dus complementair is.

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy- en cookieverklaring

Veelgestelde vragen

 

© 2019 Flow to Go

Webdesign HPU internet services

Flowtogo.nl

Louise de Colignystraat 11

7001 GD Doetinchem

E: info@flowtogo.nl

M: 06-10444861

Batc Beroepsorganisatie
Payment Provider