Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën

Intuïtieve coaching / reading

Intuïtieve coaching/reading

Eerst even wat praktische informatie: Een coachgesprek/reading duurt gemiddeld 1 uur.

Ken je het gevoel dat je niet meer weet welke kant je op wil? Of het gevoel dat je steeds tegen dezelfde muur aanloopt? Je wilt je dromen realiseren maar het voelt alsof dat niet haalbaar is. Waarom lukt het niet om je innerlijke kracht te benutten? Weet je nog wat je leuk of interessant vindt? Als coach kan ik je hierin begeleiden.

 

Het gaat eigenlijk om veranderen of om te gaan met veranderingen.

Als intuïtieve coach kan ik zichtbaar maken wat de dieperliggende oorzaken zijn van dit vastlopen. Hierbij ga ik uit van lichaam en geest die met elkaar samenwerken. Het gaat om je gedachten, maar ook om patronen te leren herkennen en te leren begrijpen dat er een relatie is tussen wat je denkt, voelt en doet. Gevoel bestaat uit meerdere lagen en waar je je niet bewust van bent kan ik bewust maken. Dit kan veel ophelderen. Hoe saboteer jij jezelf en hoe hardnekkig zijn overtuigingen en patronen in je systeem? De eerste stap is altijd bewustwording en vervolgens geef ik je handvaten om de cirkel te doorbreken. Zo kunnen de veranderingen in gang gezet worden.

Jij staat centraal tijdens de intuïtieve coaching/reading en je wordt uitgedaagd om doelen te stellen die voor jou het verschil kunnen maken.  We bepalen samen na het eerste consult het plan van aanpak met je doelstellingen.


Tot slot
Uiteindelijk leiden de gesprekken tot inzicht in waarom dat gevoel of dat specifieke gedrag ontstaat. Door inzicht te krijgen kan er iets gedaan worden aan de dieperliggende oorzaak. We maken de weg weer vrij zodat de energie kan stromen.

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy- en cookieverklaring

Veelgestelde vragen

 

© 2019 Flow to Go

Webdesign HPU internet services

Flowtogo.nl

Louise de Colignystraat 11

7001 GD Doetinchem

E: info@flowtogo.nl

M: 06-10444861

Batc Beroepsorganisatie
Payment Provider