Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën

Natuurgeneeskundig consult

Eerst maar even wat praktische informatie:
Een behandeling duurt gemiddeld één uur. Over het algemeen wordt de sessie als prettig en rustgevend ervaren, zelden als zwaar of zeer emotioneel. Praten is in principe niet nodig. In feite hoeft er niet veel informatie van tevoren opgegeven te worden. U hoeft niets mee te nemen.

Zoals ik al eerder aangaf ga ik uit van een energetisch systeem. De geest beïnvloedt het lichaam en andersom. Alles is energie. Het belangrijkste dat ik doe is kijken naar het emotionele component achter een fysieke klacht, gedrag of gevoel. Ik probeer altijd terug te gaan naar waar deze is ontstaan. Door informatie uit het onderbewuste naar het bewuste te brengen wordt duidelijkheid verschaft over wat er aan de hand is en kunnen we daar iets aan doen. Het uiteindelijke doel is de energiestroom weer goed op gang te krijgen en de ontstane blokkades weg te werken.

Soms wordt er al verbluffend snel resultaat geboekt. Soms is het ook een proces van kleine stapjes en zijn er ondersteunende middelen nodig. De middelen waar ik mee werk zijn o.a. celzouten: dit zijn lichaamseigen mineraalzouten. Mocht er in het lichaam een tekort aan een specifiek mineraalzout ontstaan zijn, dan kunnen we doormiddel van het voorschrijven van de celzouten deze tekorten in het lichaam aanvullen.

Tevens werk ik veel met diverse remedies. Een remedie is een zeer verfijnde natuurgeneeswijze. Het zijn energetische producten. Het bevat dus geen materiele bestanddelen. Ze trillen mee in je energieveld als een melodietje en door de herhaling van het innemen van de druppel kan een nieuwe melodie ontstaan. Een remedie wordt dan ook gebruikt als er sprake is van een gemoedsgesteldheid of een emotie die uit balans is. De remedies zijn katalysators die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is bijvoorbeeld een angst geen angst maar het ontbreken van moed. Ze duwen de angst niet weg, maar helpen ons inzicht te krijgen in de manier waarop we onze moed weer kunnen ontwikkelen. Na het herstellen van de geestelijke balans kan het lichaam beginnen zichzelf te herstellen op een natuurlijke manier.

De remedie(s) worden voor u uitgetest. De frequenties van de blokkades zijn te testen en matchen met één of meerdere remedies. Ik kan een flesje voor u maken met daarin water en een klein beetje cognac (voor de houdbaarheid) en daarin een aantal druppels van de benodigde remedie. Ook kijken we dan hoe sterk de remedie moet zijn, m.a.w. hoeveel druppels er in het flesje moeten. Daarna kunnen we bepalen hoeveel keer per dag u druppels in moet nemen.

Tot slot
Uiteindelijk leiden de behandelingen tot inzicht in het waarom van het ontstaan van de vaak fysieke klacht, gevoel of het specifieke gedrag (bijvoorbeeld bij kinderen). Door inzicht te krijgen kan er iets gedaan worden aan de dieper liggende oorzaak. Het kan zijn dat u na één sessie klaar bent, het kan ook zijn dat u de behoefte heeft vaker terug te komen.

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy- en cookieverklaring

Veelgestelde vragen

 

© 2019 Flow to Go

Webdesign HPU internet services

Flowtogo.nl

Louise de Colignystraat 11

7001 GD Doetinchem

E: info@flowtogo.nl

M: 06-10444861

Batc Beroepsorganisatie
Payment Provider