Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën

Nieuws

Hooggevoeligheid

Tegenwoordig hoor/lees je vaak over hooggevoelige mensen ook wel HSP(hoog sensitief persoon) genoemd.

Als je gevoelig bent dan is dat in de meeste gevallen heel mooi. Je kunt goed aanvoelen of iets goed of juist niet goed is voor je. Het lijkt toch wel een erg groot voordeel…of niet?

Een nadeel van gevoeligheid kan echter zijn dat je spanningen overneemt van een ander en voor heel veel hooggevoelige mensen is het moeilijk om onderscheid te maken tussen welke emotie nu van jezelf is en welke van die ander is…..

Als je ervan uitgaat dat er een energieveld om je heen aanwezig is (zelfs je fysieke lichaam bestaat uit energie), waar eindigt dan jouw veld en begint het energieveld van de ander? Je kan de energie niet zien maar het is er wel!

Als je energieën overneemt, kan het zijn dat je vermoeidheidsklachten, hoofdpijn of andere fysieke klachten krijgt. Het lichaam is niet in staat om spanningen los te laten en/of de batterij weer op te laden. Wil je hier wat in veranderen dan is het belangrijk dat je gaat aardenJ

En hoe doe je dat?

Bloesemremdies en Nieuwe Tijd Remedies kunnen je hierbij helpen!

Als je goed geaard bent kan je de overgenomen spanningen afvoeren. Aarden is een uitdaging voor heel veel mensen en zeker voor de hooggevoeligen onder ons. Want wat zorgt ervoor dat jij geen verbinding kan maken met deze aarde? Ook met deze onderliggende ver weggestopte en onbewuste oorzaken kunnen remedies helpen.

Een remedie is een natuurlijk product om lichamelijke en geestelijke problemen aan te pakken. In tegenstelling tot etherisch oliën bevat een remedie geen materiele bestanddelen vandaar dat ze veilig zijn in het gebruik. Dus ook voor kinderen is het een veilige therapie.

 

Wil je meer te weten komen over het gebruik van Remedies kijk dan op:

www.flowtogo.nl onder het kopje webshop.

Sweetdreams

Soms kan je teveel “alles” willen “be”denken, het hoofd blijft maar malen!
Ondanks het mooie weer en de aankomende zomer vakantie kan dit juist een periode zijn van stress. Je wilt nog van alles doen voordat je straks op die wel verdiende vakantie kan gaan. De “berg” kan je bijna niet meer overzien. En als jij druk bent in je hoofd dan lijkt het wel of er ook allemaal drukke mensen om je heen zijn die nog meer van je willen, pff hoe kan dat nou….
Het is die vicieuze cirkel die maar door blijft gaan. 
Nu even dit: Jouw buiten wereld zoals jij die ervaart is een reflectie van je innerlijke wereld. 
Dus als jij van binnen rustig bent dan zie je een rustige reflectie in je omgeving. Het klinkt mooi en eenvoudig maar je weet niet hoe ik dat drukke hoofd met al die gedachten rustig krijg.

Heb je wel eens geprobeerd om een Nieuwe tijd remedie hiervoor te gebruiken?
Een hele mooie remedie die nu voor veel mensen wat rust zou kunnen brengen is de nieuwe tijd remedie: Sweetdreams.

Deze remedie is speciaal ontwikkeld om te helpen bij slaapproblemen voor alle leeftijden. Brengt de geest tot rust, kalmeert en zuivert het systeem tijdens de slaap. Verbind de lichamen met elkaar. Ook te gebruiken in stressvolle situaties. Zeer goed voor mensen in, of net voor een burn-out.

Kijk voor meer informatie over de Nieuwe tijd remedies op mijn site:http://www.flowtogo.nl/combinatie-remedies-doseerflesje/20

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy- en cookieverklaring

Veelgestelde vragen

 

© 2019 Flow to Go

Webdesign HPU internet services

Flowtogo.nl

Louise de Colignystraat 11

7001 GD Doetinchem

E: info@flowtogo.nl

M: 06-10444861

Batc Beroepsorganisatie
Payment Provider