Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën

Anja Rijksen

Hallo, mijn naam is Anja Rijksen. Sinds 2008 ben ik praktiserend therapeut in Doetinchem. Na mijn opleidingen en studies voor therapeut was het de contacten met mensen dat mij veel voldoening gaf en aanzette om met mijn praktijk te starten.

Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen met een loopbaan als leerkracht in het onderwijs, dat ik met veel plezier gedaan heb. Na de geboorte van mijn 4 kinderen en een verhuizing ben ik een andere weg ingeslagen. Eén van de redenen hiervoor waren mijn eigen vermoeidheids- en overige klachten. In het reguliere circuit waren er geen oplossingen voor mijn klachten. Ik zocht daarom naar therapieën in het alternatieve circuit die mij konden helpen. De relatie tussen lichaam en geest had erg mijn interesse. Een zoektocht heeft even geduurd, maar langzamerhand was ik ervaringsdeskundige geworden. Ik wilde graag de bepaalde technieken en therapieën zelf gaan leren.

Na 4 jaar studie en het afronden met medische basiskennis kon ik mij aansluiten bij een beroepsvereniging en mijn praktijk starten. De gevolgde opleidingen zijn oa de Nei therapie, NLP coaching, celzouttherapie, bloesemremedies en Aromatherapie. Door continue bijscholingen, workshops en coachings trajecten bij te wonen onderhoud ik mijn kennis.

Wat je van mij kunt verwachten is veel persoonlijke aandacht en een sterk invoelend, intuïtief vermogen. Altijd met veel begrip en respect voor het proces waar mijn cliënt zich in bevindt. Voor meer informatie, telefonisch ondersteuning wat betreft uw hulpvraag of het maken van consult afspraken neem gerust contact op.

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy- en cookieverklaring

Veelgestelde vragen

 

© 2019 Flow to Go

Webdesign HPU internet services

Flowtogo.nl

Louise de Colignystraat 11

7001 GD Doetinchem

E: info@flowtogo.nl

M: 06-10444861

Batc Beroepsorganisatie
Payment Provider