Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën

Remedies

Remedies

Hoe werkt een nieuwe tijd remedie?
Er zijn vele remedies te koop. Deze werken allemaal op energetisch niveau. Ze werken bij gebruik in op het emotionele, het spirituele en het mentale gebied. De reden om een nieuwe tijd remedie te gaan gebruiken komt voort uit het feit dat je een fysieke klacht hebt en/of last hebt van negatieve gevoelens of emoties. Door te werken aan dit laatste, kan ook de fysieke klacht aangepakt worden.

Voor wie?
Steeds meer mensen blijken (over)gevoelig te zijn voor allerhande producten en invloeden. Dat kan voeding zijn maar ook straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons of een te groot aantal binnenkomende prikkels van anderen. Daardoor ontstaan steeds meer klachten die vroeger nooit waargenomen werden. De natuur wil altijd het negatieve en het positieve in balans brengen. Dit geldt ook voor het menselijk lichaam. Hierbij is het menselijk lichaam het voertuig voor de geest. Door deze twee in balans te brengen kunnen niet alleen de fysieke maar ook de onderliggende problemen aangepakt en opgelost worden. Deze balans wordt hersteld door gebruik te maken van de nieuwe tijd remedie.

Wat is een nieuwe tijd remedie?
Een nieuwe tijd remedie bestaat uit elektrische velden die zich manifesteren in trillingen in de natuur. Deze trillingen worden opgeslagen in waterkristallen zodat wij deze via een vloeistof tot ons kunnen nemen. Aangezien ook de mens uit deze zelfde elektrische velden bestaat, zelfs zijn gedachten, kan de remedie door deze als vloeistof in te nemen zijn werk doen. Elke trilling heeft zijn eigen thema.

De remedies van Anja Rijksen
De eerste serie van deze nieuwste remedies is gemaakt op 21 december 2010. Deze eerste serie vindt zijn oorsprong in energiekristallen die zich op bepaalde plekken in de aarde bevinden. Deze energie helpt ons af te stemmen op de klachten die juist voortkomen uit de overgang van oude naar nieuwste tijd en helpt ons de balans te herstellen en fysieke klachten te verhelpen.

Kort hierna is nog een serie remedies aangemaakt. Deze vindt zijn oorsprong in energie afkomstig van planeten en bijzondere wezens, zoals de eenhoorn, elfen, dolfijn en walvis.

De nieuwste remedies: Dimensies, Love Bubble en Kompas zijn eind 2014 gemaakt. Deze zeer liefdevolle energieën helpen bij het verbinden. De verbinding met jezelf, de ander en het universum. 

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy- en cookieverklaring

Veelgestelde vragen

 

© 2019 Flow to Go

Webdesign HPU internet services

Flowtogo.nl

Louise de Colignystraat 11

7001 GD Doetinchem

E: info@flowtogo.nl

M: 06-10444861

Batc Beroepsorganisatie
Payment Provider