Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën

Service

Betaalmethoden

In de Flowtogo webshop kun je op verschillende manieren betalen:

iDeal
Als je internetbankiert, kun je gebruik maken van iDeal. Tijdens het bestelproces word je bij het betalen naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank geleid. Zodra het factuurbedrag op onze rekening staat, wordt uw bestelling verzonden.

Overboeking: 
Overboeking, ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationaal als internationaal online betaald wordt. Een overboeking houdt in dat je het geld via een reguliere bankoverschrijving overmaakt. Je ontvangt een e-mail met alle gegevens om de overschrijving te voldoen; het bankrekeningnummer, de naam van de begunstigde (Flowtogo), je bestelling en het over te maken bedrag. Zodra je betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling verstuurd.

PayPal
Met PayPal kan iedere online shopper zijn aankopen op het internet direct online betalen. PayPal biedt de consument veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar.

Informatie betaalmethoden

Voor gedetailleerde informatie over bovenstaande betaalmethoden kun je terecht bij onze betalingsprovider Buckaroo: www.buckaroo.nl.


Verzenden & bezorgen

Levertijd
Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst en betaald zijn, worden nog dezelfde dag aangeboden bij PostNL.

Verzendkosten
Per bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht, afhankelijk van het (gewicht van het) aantal producten.
Onze pakketten worden verstuurd volgens de PostNL algemene voorwaarden voor goederenvervoer. Deze kun je raadplegen op www.postnl.nl.


Retouren & garantie 

Wanneer je onverhoopt Flowtogo producten ontvangt die niet voldoen aan de kwaliteitseisen, dan kun je ze binnen 14 dagen terugsturen. Zorg wel dat je de originele factuur bijsluit en op de achterzijde de reden van de retourzending en je telefoonnummer. Als wij alles correct ontvangen hebben, zenden wij je een nieuw exemplaar van het bestelde artikel. Als je geen nieuw artikel wilt ontvangen, geef dit s.v.p. aan, dan krijg je je geld terug.

Defecte producten vergezeld van ingevulde pakbonnen/facturen kun je sturen naar:

Flowtogo.nl
Louise de Colignystraat 11
7001 GD DoetinchemEr zijn geen artikelen binnen deze categorie.

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy- en cookieverklaring

Veelgestelde vragen

 

© 2019 Flow to Go

Webdesign HPU internet services

Flowtogo.nl

Louise de Colignystraat 11

7001 GD Doetinchem

E: info@flowtogo.nl

M: 06-10444861

Batc Beroepsorganisatie
Payment Provider