Praktijk voor Natuurgerichte Therapieën

Workshop

4 daagse basis cursus: nieuwetijdse geneeswijze

In het voorjaar organiseer ik een vierdaagse basis cursus natuurgeneeskunde/geneeskunde voor de nieuwe tijd. Ben je geïnteresseerd in de verbinding tussen lichaam en geest en wil je eenvoudige methoden leren die je kunt gebruiken om bij jezelf (of anderen) blokkades te ontdekken en ook te doorbreken, dan is deze cursus misschien wel iets voor jou.

Emoties zijn een vorm van energie en alles is opgeslagen in je energetisch geheugen. Hier gaan we mee aan de slag. De opleiding bestaat uit 4 lesdagen van 10 tot 4. Ik wil met de volgende onderwerpen aan de slag gaan:

Dag 1: biotensor en spiertesten en afstemmen op je eigen energie en op die van een ander. Afvoeren van negatieve energieën. Kennis en achtergrond van chakra’s. Blokkades in energetisch systeem opzoeken.

Dag 2/3: Basis van de N.E.I (Neuro emotionele integratie) therapie door kinesiologische testmethoden (spiertest) en de biotensor, hiermee kun je de disbalans opsporen tussen het bewuste en onderbewuste.

Dag 4: wat zijn remedies en hoe kan je ze het beste gebruiken? Hoe zoek je uit welke nodig zijn en hoe kan het in combinatie met N.E.I therapie gebruikt worden?" de cursus nieuwe tijd geneeswijze bij Anja was erg leerzaam. In duidelijke stappen werd uitgelegd hoe een en ander werkte, daarna gingen we aan de slag om het geleerde te oefenen met elkaar. ik heb nu bruikbaren, zinvolle tools voor mezelf in handen. Fijne lesdagen waren het in gezellige sfeer. ook de catering was top! Conclusie: een aanrader!" -Ans

" het is een heel interessante en leuke cursus, waarbij je echt waar voor je geld krijgt en na elke dag echt het gevoel hebt veel geleed te hebben." -Karin


De nieuwe data van de cursusdagen volgen binnenkort
Dag 1: 
Dag 2: 
Dag 3: 
Dag 4: 

De cursus vindt plaats in mijn praktijk aan de Louise de Colignystraat 11 in Doetinchem. De kosten van de gehele cursus inclusief lunch, reader (over middelen) en syllabyus bedragen €395,-. Indien je zelf een biotenser wil aanschaffen zijn die kosten voor eigen rekening. Ik werk met maximaal 8 deelnemers om iedereen genoeg aandacht te kunnen geven. 

Als het je iets lijkt, dan kun je je opgeven via info@flowtogo.nlWorkshop bach / bloesem remedies

Winterdepressies, voorjaarmoeheid, de maandagochtendblues…  Problemen die  misschien ook wel voor jou herkenbaar zijn. Lichaam en geest kunnen elkaar wederzijds beinvloeden, in de workshop laat ik je ervaren hoe je zelf je eigen energielek of energieblokkades kan opzoeken op een envoudige manier met behulp van bloesem remedies. Ook ga je zelf jouw eigen remedie samenstellen die je helpt bij het weghalen van de blokkade en die jouw energie zodoende weer beter laat stromen.

In de workshop wordt het volgende aangeboden:
  • Korte theorie over verschillende bloesemremedies
  • Hoe worden ze gemaakt
  • Waarvoor en hoe kan ik een remedie gebruiken
  • Het vinden van je eigen blokkade/energielek
  • Zelf een remedie maken die jouw evenwicht herstelt

Ben je geïnteresseerd in deze workshop stuur dan een mail

De data van de workshops volgen binnenkort.
Kosten workshop: €66,00 inclusief zelf samengestelde remedie op maat
Het is ook mogelijk om de workshop op locatie te geven. Informeer naar de mogelijkheden.
Energie healing avond

Waarschijnlijk heb je al wel eens gehoord dat je energie kunt doorgeven … “energie” blijft toch een vaag begrip… We hoeven het niet zweverig maken, wat er in feite gebeurd is dat we met elkaar de energie naar beneden halen tijdens deze avond en daardoor kan je je wat zwaarder voelen.

Door alle elektrische velden die aanwezig zijn om ons heen, door stress en/of door druk(te) vanuit de buitenwereld draaien we de energie omhoog(zonder dat we ons daarvan bewust zijn) dit zorgt voor een opwaartse beweging. De energie gaat omhoog!

Echter kan spanning pas worden afgevoerd als we geaard zijn. We zoeken dus de verbinding met de aarde tijdens deze avond. Vervolgens kan je rust voelen en ook stilte in het hoofd! Dit kunnen we samen doen en het is voor de meeste mensen ook duidelijk voelbaar. Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom. De kosten zijn 12,50 per keer incl koffie/thee en flesje (30ml) ‘’energie’’ om mee naar huis te nemen. Dit wordt op de avond zelf verder toegelicht.

Ben je geïnteresseerd, mail naar info@flowtogo.nl en informeer naar de mogelijkheden!
Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacy- en cookieverklaring

Veelgestelde vragen

 

© 2019 Flow to Go

Webdesign HPU internet services

Flowtogo.nl

Louise de Colignystraat 11

7001 GD Doetinchem

E: info@flowtogo.nl

M: 06-10444861

Batc Beroepsorganisatie
Payment Provider